Николета Лозанова показа баба си

 

Николета Лозанова постна снимка на баба си в социалната мрежа, пишат от Lifestyle.bg. Под фотоса бившата плеймейтка написа: Happy Birthday Grandma. Обичам те безкрайно много.“ Прави впечатление, че възрастната дама не е обикновена пенсионерка, а също като внучка си държи да е в крак с модните тенденции и не пести грим. Фотосът веднага събра над 1000 лайка.

Преди време в светското пространство плъзна слухът, че ниЛо и семейството й са с ромски произход. Според клюката бабата и дядото на водещата са турски цигани. „Не е циганка! Как ще е циганка?! Само дядо й дето е много мургав, ама не е циганин. Кольо Черния му викат“, ревностно защитават произхода на Николета Лозанова в село Караджово. Там живеят бабата и дядото на плеймейтката, а също и майка й Ередина.

Слуховете за произхода на смуглата красавица бяха оборени категорично от близки до семейството на Лозанова. Пред репортер на в. „ШОУ“ те разкриват каква е истината за произхода на Николета. Майка й се казва Ередина, но не е нито циганка, нито рускиня. Българка си е, кръстена на дядо си Динко, като взима буквачката и на другия дядо – „Е“. Така се получава името, разказва близка до семейството.

Баба й Величка пък е много разтропана жена – едра, тежи си на мястото. Николета прилича на нея – има същите устни. Величка идва от село Поповица, от добро, интелигентно семейство. Майка й била учителка, баща й – счетоводител.

Мургавият си тен Лозанова обаче взима от дядо си. „Кольо Черния му викат, защото е много черен. Ей като този циганин е мургав!“, разказва други жител на селото и сочи клоьщав ром, заквасил с ракия от обяд. „Но Кольо не е циганин, със сигурност, просто си е по-черен от нормалното“, оправдава го местния жител.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: