Блондинка показа чат с Роналдо (+СНИМКИ)

Блондинка се похвали с чат с Роналдо. „Написа ми всичко, беше много отчаян да се видим“, разкри красавицата.

От него се вижда, че Кристиано я е молил доста настоятелно да дойде в хотелската му стая преди двубоя срещу Фарьорите, който европейският шампион Португалия спечели с 6:0.

„Не знам защо ми писа на мен. Аз му казах, че съм от Фарьорските о-ви, но в момента съм в Дания. Той остана много разочарован. И ме покани да дойда в къщата му в Мадрид в следващите дни“, разкрива Хелбо, пише исландският сайт „visir“.

В същото време хотелът на Роналдо в Португалия се развива със скоростта на светлината. След като бе открит преди няколко седмици, сега вече сградата се пука по шевовете от гости. Изключителен лукс лъха още от фоайето, а на рецепцията се вижда голям надпис: „Твоята любов ме прави силен. Твоята злоба ме прави неудържим“. Стаите са снабдени с всички екстри, като нощувка в обикновена такава струва 200 евро.

Престоят в по-луксозните помещения има по-висока цена – 1000 евро на вечер. Дизайнерите на CR7 са помислили и за забавленията на посетителите. Невероятен лоби бар, както и игрални пособия – служат за запълване на свободното време на избралите да се настанят в хотела на Роналдо.

 photo 640x_zpsnjnxrvjh.jpg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: