Мъж похарчи 26, 000 долара за да заприлича на Дейвид Бекъм

„Напълно логично е да искам живота на Дейвид Бекъм. Той е смятан за един от най-добрите атлети в историята, печели много пари и е женен за изключително красивата Виктория Бекъм“.

Това признава един млад човек на име Джак Джонсън, който е спестил почти 26, 000 долара живеейки в държавни общежития, за да ги похарчи за операции с цел- визията на Дейвид Бекъм.

Единственият проблем е, че Джак не прилича на Дейвид Бекъм. Това посочват и потребители на Twitter, които го припознават по-скоро на белия Ким Чен Ун.

 photo Desktop60_zpsg5fj55a4.jpg

В интервюто в което Джонсън се изповядва, той твърди, че притежава брадичката , веждите, устните и зъбите на футболиста, а всеки месец му бият инжекции, които му помагат да получи същия тон на кожата като на Бекъм.

Още по-лошото в цялата история е, че смята да похарчи още 40,000 долара за да завърши започнатото и да заприлича повече на футболиста. Според него, ако всичко това се случи ще бъде приет и харесван от личности като Ники Минаж, Бионсе и Саймън Коуъл.

 photo 38CE316A00000578-3807596-EDITORIAL_USE_ONLY_NO_MERCHANDISING_Mandatory_Credit_Photo_by_Ke-m-17_1474888100090_zpsvlzzxsv9.jpg

Водещият не криеше своето чудене и зададе поредица от провокатиращи въпроси, които показваха неразбиране. Джонсън отговаря простичко:

„Щастлив съм да изглеждам като Дейвид Бекъм“.

 

 

Подготви: Теди Цветкова

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: