Емануела ще съди Глория от VIP Brother

Адвокатите на певицата Емануела, смятат да заведат дело за клевета срещу манекенката Глория Петкова, пише „Монитор“, като се позовава на собствени източници.

Повод за това са твърденията на модела, че Емануела си „има тарифа“, често ходи на „участия в офиси“ и няма никакви скрупули относно мъжете, когато й се предложи прилична сума.

„Как се гледат тия две деца иначе! И не е вярно, че майка й и моята майка са добри приятелки. Те се познават, нищо повече. Майка й е абсолютна селянка“, заяви във VIP Brother Глория.

На въпрос на Рени откъде знае това брюнетката отсече: „Майка й се е изповядала на майка ми.“

Тежките думи Глория изрече, след като Емануела я предложи за изгонване от предаването, и изтъкна, че моделката не е истинска дама и пие от обяд.

Тя явно подпали и изрече още по-тежки обвинения срещу фолкаджийката.

Засега Емануела не знае за квалификациите, които бяха изречени по неин адрес, но рано или късно ще разбере и ще си търси правата в съда.

Обвиненията са тежки, но майката на Емануела не желае да се принизява на нивото на Глория, като коментира публично“, обясняват пред „Монитор“ от екипа на звездата.

За синовете на Емануела – Митко и Христо, се грижи баба им. Певицата вижда децата си веднъж седмично в студиата на шоуто в Нови хан. Това било изричното условие, с което Емануела се е съгласила да влезе във VIP Brother.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: