Нови слухове за Бранджелина, Брад Пит не искал да „играе мръсно“

Анджелина Джоли и Брад Пит почти не си говорили, докато снимали филма „Край морето“ по време на медения си месец, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на сп. „Пийпъл“.

Признаците за напрежение в двойката, която в момента се развежда след едва двугодишен брак, били ясно доловими още по време на снимките в Малта. „Те почти не си говореха, докато бяха заедно“, твърди анонимен източник. „Това определено не приличаше на меден месец. Анджелина не прекарваше никакво време със съпруга си“.

Въпреки че желанието за развод дойде от Джоли, други източници твърдят, че самата тя има голяма вина за разпадането на брака й с Пит.

„Има толкова неща, които могат да се използват срещу Анджелина, но Брад не иска да го прави. Той каза на адвокатите си, че не иска да „играе мръсно“.

Джоли подаде документи за развод, като заяви, че се безпокои за безопасността на своите деца, припомня БТА. Формално актрисата се позова на непреодолими разногласия с БрадПит и поиска да й бъде предоставено пълното попечителство над децата.

Актьорът от своя страна изтъкна, че Анджелина се опитва да го оклевети, като разпространява слухове за неговата склонност към агресия под въздействието на алкохол и наркотици.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: