Откриха как да ядем пица и да отслабваме

 photo tumblr_nm6xn44p721qmc1apo1_1280_zps926j6hco.jpg

Мечтите на милиони хора по света се сбъдват с резултатите от ново изследване, проведено в Лондон. То разкрива, че яденето на пица всъщност може да доведе до загуба на излишни килограми. Не, това не е шега, просто трябва да знаете кога и как да консумирате любимата си пица.

Авторите на изследването са установили, че ако веднъж седмично ядете пица, няма да напълнеете, а и ще се чувствате много по-мотивирани и щастливи. Като най-подходящ ден за това те посочват неделя, защото тогава тялото ни се подготвя за новата работна седмица.

Освен това ако хапвате пица два пъти в седмицата, но до 13:00 часа, това няма да повлияе негативно на теглото ви, а напротив, ще стимулира организма ви да започне да гори калории, стига да не ядете вредни храни през останалата част на деня.

Добре е да имате предвид, че най-здравословната пица е тази, която съдържа качествено брашно и пресни продукти – домати, моцарела, пресен босилек и зехтин.

Пиците с лютиви подправки също са подходящи за хора, които искат да бъдат здрави и с тънка талия. Не забравяйте, че лютото е един от най-вкусните съюзници в борбата с излишните килограми.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: