Най-отблъскващите неща на първа среща

 photo 1intro_zps9hwyylhu.jpg

Покрай нарастващата популярност на онлайн запознанствата за много хора е важно впечатлението, което ще направят на първа среща. Препоръката към тях е да се погрижат добре за устната си хигиена, тъй като лошият дъх може да попари надеждите им за романтична връзка, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на компания за дентално лечение.

Анкетата е обхванала 750 души, които са споделили кои са най-отблъскващите аспекти на първата среща с потенциален нов партньор. Един от всеки четирима търсачи на нова любов е посочил лошия дъх. За голяма част от анкетираните най-дразнеща се е оказала незадоволителната лична хигиена.

Сред най-отблъскващите аспекти на първа среща са също грубото отношение, разсейването на потенциалния възлюбен/а с технологични джаджи, и споменаването на бивши партньори.

Препоръката на експертите към необвързаните, на които им предстои първа среща в търсене на нов партньор, е да се погрижат старателно за личната си хигиена, най-вече устната, пише БТА.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: