40-килограмовият Хю Хефнър е здрав и бодър

Основателят и създател на популярното американско списание за мъже Playboy („Плейбой“) Хю Хефнър е здрав и достатъчно бодър, за да се справя с ежедневните си задължения.

Това съобщиха представители на 90-годишния издател, опровергавайки изнесените по-рано днес съобщения за рязко влошаване на състоянието му.

Последните години Хефнър се оплакваше от болки в кръста, които донякъде „ограничават възможностите му за самостоятелно придвижване“. „Но за своите 90 години той се наслаждава на живота и до момента взема участие във всекидневната дейност на списанието“, твърди един от представителите, цитиран от агенция „Ройтерс“.

Съмнения в здравето му изрази днес вестник „Ню Йорк пост“ в колонка, посветена на слуховете. Позовавайки се на анонимни източници, изданието твърдеше, че лекарите започнали да се опасяват за живота на Хю Хефнър, който отслабнал до 40,8 килограма.

30-годишната съпруга на издателя Кристал Харис публикува в социалната мрежа Instagram свои снимки от Париж. Съпругът й го няма на снимките.

„Плейбой“ бе основан през 1953 година и е смятано за едно от най-популярните мъжки списания в света. То се издава в над 30 държави в света. Тази година Playboy смени концепцията си, „отчитайки новото поколение читатели“. /ТАСС

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: