19-годишна рускиня продава девствеността си в интернет

С всяка година става все по-трудно за млад човек да плаща разходите си. Особено, когато говорим за обучение. Когато учиш е почти невъзможно да си намериш работа на непълно работно време, чрез която да можеш да покриваш разходите си за университет, храна, транспорт и т.н.

Умните момичета от всички краища на света знаят, че могат да избягат от бедността, като си намерят добра работа, след като са завършили правилната специалност. Но за всичко това се изискват и средства.

Според някои проучвания, 5 на 100 от младите момичета в Обединеното кралство са работили в секс индустрията за да могат да заплатят образованието си.

Най-новото попълнение към това число е 19-годишната Линда от Москва. Тя казва, че е отгледана от строги, религиозни родители в Каменка. Момичто учи за учителка и работи на непълно работно време.

За себе си казва още, че чете Библията, ходи на църква и обича да пее. Родителите на Линда не са й разрешавали да се среща с момчета.

Рускинята твърди, че притежава документи, които доказват, че е девствена. В своя профил тя не споменава конкретна сума, срещу която би продала тялото си.

 

 

Източници: lifebuzz.com

Снимки: lifebuzz.com

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: