Брад Пит ударил сина си Мадокс при кавга с Анджелина

Разводът между Анджелина Джоли и Брад Пит продължава да разкрива нови подробности.

Според източниците чашата за Джоли преляла по време на кавга между съпрузите в самолет, при която Брад Пит ударил по-големия син Мадокс, който защитавал майка си.

Анджелина и Брад започнали да се карат скоро след излитането на частния самолет. В спора се намесил 15-годишният Мадокс и разяреният баща го ударил. Тогава между тях се хвърлила Анджелина и спряла мъжа си. Дали по време на кавгата 52-годишният Брад Пит е бил на градус източниците дават различни мнения.

Информатори разкриха пред E! Online, че напоследък между Брад и момчетата Мадокс и Пакс е имало разногласия, но те са типични за повечето родители и подрастващи им деца на такава възраст. „Като майка Анджелина много пази децата. Това беше типичен спор между родители и деца. Напрежението се покачваше, но те никога не са били физически застрашавани“, отбеляза събеседник на вестника Mirror.

„Двамата обичат децата си най-много на света. Мадокс и Пакс защитават майка си, те израстват и развиват собствени характери. И макар понякога да е имало викове и всички те да бушуват, сериозни проблеми никога не е имало. Брад Пит има прекрасни отношения с по-големите деца, те от време на време имат разногласия, което е нормално за родители с подрастващи деца“, обобщи източникът.

 photo rs_1024x759-130603110823-1024.pitt.jolie.ls.613_copy_zpsw18qehff.jpg

Сега Брад е направо ужасен, че може да загуби децата, разказа човек от персонала на звездната двойка пред Sun.

“Той се страхува да не загуби децата заради това, което не е правил, и защото го представят за лош баща. Той далеч не е такъв“, увери източникът.

“Сега той няма възможност да вижда децата, но постоянно поддържа контакт с персонала, за да се убеди, че с децата всичко е наред. Той постоянно казва: „Просто наглеждайте децата, това е нещото, което в момента има значение“, сподели източникът.

Пит и Джоли има 6 деца – три техни и три осиновени. Две от тях са момчета, а четири момичета. Мадокс и Пакс са осиновени заедно с 11-годишната Захара.

Анджелина Джоли обяви, че иска развод, защото Брад Пит пиел и ставал агресивен спрямо децата. Вчера обаче излезе и друга причина за развода – политическите амбиции на актрисата, която искала да се посвети на дейността в рамките на ООН и дори да ходи в Сирия, при това с децата. Брад Пит бил категорично против това. /БГНЕС

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: