Володя Стоянов забрани на Слави Трифонов да използва псевдонима му

Володя Стоянов, който патентова прякора си Войводата, вече официално е забранил на Слави Трифонов да използва псевдонима му в скечовете за „Шоуто на Слави“, с които го иронизират в предаването.

„Не мога да кажа, че не харесвам музикантите в шоуто, но ми бяха неприятни занасянията с мен от страна на Виктор Калев, който по моя преценка не ме имитираше добре“ – категоричен е Стоянов, пише „България днес“.

Според него фактът, че актьорът вече не е в шоуто не прави нещата по-оптимистични.

 photo 10_13-640x300_zpsqo9cg2py.jpg

„Всеки може да се гъбарка с име, което някой друг е направил. Но ако иска да го прави, ще трябва вече да си плаща, както се твърди в родните ни закони. Засега това не се случваше и аз съм решил вече да си търся правата в съда“ – обяснява Войводата.

На въпроса не го ли е страх от последствията на тази забрана, Володя обясни: „Че няма да ме канят на участия, ако Слави реши да ми направи „сечено“ ли? Не, никога не съм бил страхливец. Навремето само мен не ме беше страх от мутрите, които всяваха страх сред останалите. Напротив, бях щастлив и благодарен, че съм се докоснал до тези среди, в които или оживяваш, или си тръгваш с много пари. Три пъти са стреляли в микрофона ми, но продължих да пея“ -разказва Стоянов.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: