Дара каза истината за наркотиците, Гери-Никол и заминаването в САЩ

Ще плащам данъци – така коментира пълнолетието си младата певица Дара в ефира на bTV. Не съм чакала 18-тия си рожден ден с нетърпение, защото нямах много ограничения. За празника се бяхме събрали с всичките ми приятели, дойдоха и доста хора от Варна. Отбелязахме го в танцова зала, допълни тя.“В 12 клас съм, но не ходя на училище – на самостоятелна форма на обучение съм и ходя само на изпити. Ако реша въобще да уча, бих учила актьорско майсторство, искам го от много малка, но нямаше как да правя много неща едновременно. Имам сценарий за живота си и свои собствени цели. Искам да замина навън като киноактриса и по-конкретно да пробия в САЩ. На мен ми трябва време, за да посещавам Америка и да слушам как говорят“, призна си изпълнителката.

Певицата отрече слуха, че е взимала наркотици. „Всяка една клюка, която излиза за мен, е потресаващо смешна. Дори не се ядосвам на жълтите новини“, допълни тя.

„Аз и Гери-Никол все още сме приятелки. Заради възрастта ние сме пряка конкуренция, което е добре. Колкото и да се опитват да ни сравняват, няма как да стане – ние сме коренно различни. Тя ме поздрави за парчето ми, аз нея – също“, категорична бе Дара.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: