Крис Браун арестуван- заплаши Мис Калифорния с пистолет

Известният американски певец Крис Браун бе арестуват около дома си в Лос Анджелис. Той обвинен в нападение и заплаха от използване на огнестрелно оръжие, съобщи полицията в Лос Анджелис.

Това е резултатът от продължилата над един час драма, възникнала след обаждане в полицията срещу рапъра.

Сайтът TMZ, който се е специализирал на поверителна информация за живота на знаменитостите, предаде че заплаха с огнестрелно оръжие от страна на Браун бе предявена от Бейли Карън, тазгодишната носителка на титлата „Мис регионална Калифорния. Блондинката, която неведнъж посещавала вечеринки на Браун във вилата му в предградие на Лос Анджелис, била при него на купон и предната нощ. Тя твърди, че изразила възхищението си от бижу от колекцията на певеца, показано специално за гостите на вечеринката. Охранител обаче, на когото нейният интерес му се сторил подозрителен, вдигнал тревога, а притичалият певец се развикал на гостенката, насочвайки пистолет срещу нея.

По данни на TMZ представителите на Браун прибрали мобилния телефон на Карън и изискали от нея да се разпише под задължението да не разгласява за случилото се. Момичето категорично оказало и си тръгнало заедно с приятеля си. След това тя се обадила на 911 и разказала пред полицията за случката. Това накарало полицията да отцепи вилата на рапъра.

Тъмнокожият певец отказа да пусне в дома си полицаите и за целта поиска съдена заповед. Хората от обкръжението на Браун излезли навън един по един и бяха обискирани. Самият Браун предал брезентово чувалче, в което бил пистолета и наркотици. След това той бе задържан и отведен в полицейския участък.

Певецът, който преди неведнъж е имал проблеми със закона, публикува в социалната мрежа „Инстаграм“ видеозапис, в която заяви, че не е виновен. „Все ми е едно. Всички ще престанете да се държите с мен така, сякаш аз съм злодей, сякаш съм ненормален“, написа Браун. Той добави, че ще пусне полицаите само при наличието на разрешителна заповед от съда. Край дома на рапъра има няколко патрулни коли.

 photo rihannapostchrisbrown_zps1i6odhas.jpg

През 2009 година Браун преби жестоко приятелката си и поп-звездата Риана, за което бе осъден на 5 години затвор условно и 180 дни обществен труд. Той неколкократно и публично се разкайваше за деянието си. В края на 2010 година премина курс за реабилитация на склонни към домашно насилие мъже, а по-късно дори се помири с Риана. /АФП, ТАСС

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: