Уди Алън проговори за обвиненията в изнасилване

Личният живот на култовия американски режисьор Ууди Алън винаги е бил пълен със страсти и скандали. Най-гръмките от тях са женитбата му със заварената дъщеря Сун-и Превен и обвиненията в сексуални посегателства, предявени от осиновена му дъщеря Дилан. И двете са осиновени от актрисата Миа Фароу, с която Алън има 12-годишна връзка – от 1980 до 1992 година.

По обясними причини Алън не обича да обсъжда двете теми, но наскоро той се разприказва за тях в интервю.

Обсъждайки обвиненията на Дилан, която той осинови с Миа Фароу, режисьорът каза, че те са чиста лъжа.

„Аз не съм заинтересован в това. Всичко това са измислици на булевардната преса. Цели 14 месеца социалните служби на Ню Йорк подробно изучаваха и разследваха ситуацията. И техният извод е, че аз не съм замесен“, казва Ууди Алън.

Що се отнася до женитбата му с южнокорейката Сун-и Превен, режисьорът уверява, че е щастлив с този брак. Той обаче признава, че трудностите, с които трябвало да се сблъска, са го направили по-слаб: „Мисля, че в живота има такива травми, които ни отслабват. Стрелите ,които ме улучваха, не ме направиха по-силен. Аз съм слабак“, твърди Алън.

Сун-и Превен е родена в Южна Корея и зарязана от биологичната си майка. Осиновена е от Миа Фароу е един предишните й партньори, композиторът Андре Превен.

През 2014 г. Алън е удостоен с почетната премия „Златен глобус на името на Сесил Демил“ за изключителния си принос към световното киноизкуство. /БГНЕС

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: